2010. november 22., hétfő

Fővédnökünk, Mádl Dalma köszöntő szavai

Jótékonysági rendezvényünk fővédnöke szombaton sajnos más elfoglaltsága miatt nem lehetett velünk, ám elküldte üdvözlő sorait a teadélután résztvevőinek:

Kedves Jelenlévők, kedves Zontiánok!

Mindenekelőtt szeretettel köszöntök mindenkit a Zonta Club Budapest Egyesület által rendezett jótékonysági teadélutánon! Őszintén sajnálom, hogy nem lehetek Önökkel, ezért levélben szeretnék köszönteni mindenkit!

Amikor kedves ismerőseim, a Zonta Club tagjai nemrégiben megkerestek azzal, hogy vállaljam el a jótékonysági rendezvényük fővédnökségét, nem volt nehéz dolgom. Évekkel ezelőtt ismertem meg ezt a kis létszámú, de elhivatott jószolgálati női szervezetet és jó érzéssel emlékszem vissza azokra az alkalmakra, amikor vendégük voltam.

Ezért most is örömmel üdvözöltem a célt, amelyet kitűztek maguk elé. A nemzetünk iránti szeretet és a mai Magyarország határain túl élő társaink iránti felelősségérzet minden jóérzésű magyarban él. Az egyszerűsített honosítási eljárás nyomán pedig tovább könnyíthető a kapcsolattartás és a nemzeti összefogás.

Kívánom, legyes sikeres a Zonta Club kezdeményezése: a határon túl élő nőket segítő mozgalma! Jusson el a hír mindazokhoz, akik segítségre várnak és mindazokhoz, akik segíteni tudnak!

Valamennyiüknek kellemes teadélutánt és jó hangulatú beszélgetéseket kívánok!

Üdvözlettel

Mádl Dalma







Balaton Lilla,  a Zonta International District 14. korábbi kormányzó-helyettese tolmácsolja Mádl Dalma üdvözlő sorait

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése